Ökad synlighet för Kulturhuset Edens arrangemang - och fler sätt att köpa biljetter på

Kulturhust Edens fasad fotad från gatan en sommardag

Programutbudet i Kulturhuset är brett och här finns något för alla. Inte minst i höst, för nu är det mer på gång i Kulturhuset Eden än någonsin!

Nu passar Kulturhuset därför på att bredda sin marknadsföring genom att annonsera i Alekuriren varje tisdag och får där sin egen spalt på nöjessidan. Kulturhuset kommer också att synas digitalt i Alekuriren.

— Nu när vårt kulturprogram är så välfyllt så vill vi så klart nå ut med utbudet. Och ju fler kanaler vi syns i, desto fler når vi ut till, säger Sofia Slottner, bibliotekssamordnare, Lilla Edets kommun.

Nya och utökade betalningsmöjligheter

Från och med nu går det också att köpa biljetter i Kulturhusets reception med betalkort eller Swish.

I slutet av september kommer det även att finnas möjlighet att köpa biljetter på biblioteket via Swish under deras ordinarie öppettider. Det innebär bland annat att det går att köpa biljetter på plats två kvällar i veckan, måndagar och onsdagar fram till klockan 19.

— Det känns jättebra att vi nu kan erbjuda fler betalningsmöjligheter för att öka tillgängligheten för våra besökare och att man nu också kan köpa biljetter hos oss två kvällar i veckan. Vi hoppas att de utökade betalningsmöjligheterna gör att fler besökare lockas till våra arrangemang, säger Jesper Ramic Nissinen, Kulturhusvärd.

Fortsatt förköp via Billetto

Biljetter kan du även fortsättningsvis köpa via billetto.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En polis och två kvinnor
  • Bild och grafik med medverkande personer och karaktärer från SVTs Sveriges Historia.
  • Bild visar en röd leksaksbil i vinterlandskap.