Näringslivsveckan 2-6 oktober

Grafik i blått: Näringslivsveckan

Företagscentrum och Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 2–6 oktober - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!

Under veckan sätter vi ljus på näringslivet i kommunen på olika sätt. Varje dag publicerar vi nyheter som rör näringsliv och företagande.

Aktiviteter och nyheter under veckan

Under Näringslivsveckan anordnar Företagscentrum och kommunen tillsammans aktiviteter. Veckan tjuvstartar 30 september med den populära höstmarknaden i centrala Lilla Edet, där lokala utställare erbjuder närproducerade matvaror som korvar, honung, äppelmust, sylt, choklad och mycket mer. Många butiker i Lilla Edet har extraöppet och erbjudanden under marknadsdagen.

Lilla Edets kommun, Företagscentrum och företagare från kommunen deltar i en näringslivsdag för hela Göteborgsregionen. Företagscentrum och kommunalråd gör företagsbesök runt om i kommunen, ett nytt nummer av nyhetsbrev Näringsliv ges ut. Och mer därtill!

Varje dag kommer du att hitta spännande nyheter som är intressanta för dig som är företagare eller nyfiken på näringslivsfrågorna i kommunen!

Läs mer och håll utkik på lillaedet.se/naringslivsveckan Länk till annan webbplats.

Bakgrund till Näringslivsveckan

Att företag trivs i Lilla Edets kommun är viktigt. 75 procent av det värde som produceras i Göteborgsregionen kommer från den privata sektorn och fyra av fem nya jobb i Lilla Edets kommun skapas i småföretag. Därför är företagandet ett så prioriterat område för oss att arbeta med!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Tända blockljus i stearin i rött och guld. Lite kottar och andra dekorationer på bordet runt om. 
  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.