Nyhetsbrevet Näringsliv, oktober

Blå bakgrund med ett tecknat kuvert med symbolen snabel-a på. Ovanpå kuvertet sitter en tecknad man med grön tröja och en megafon i handen.

Denna gång kan du läsa om Näringslivsveckan 2-6 oktober - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus, om att vår kommun klättrar i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet, kommande starta-eget informationsträffar med Nyföretagarcentrum Väst, projektstöd till verksamhetsutveckling från Leader, möjlighet till markupplåtelse för laddstationer, insamling av uppgifter från företag som hanterar livsmedel inför ny omklassning av mängden tillsyn, seminarium med Business Region Göteborg med tema driva företag hållbart och lönsamt, få boktips, information om upphandlingar och nya företag. Och mer därtill!

Gott och blandat och en bra information till dig som driver företag i Lilla Edets kommun, helt enkelt!

Skriv gärna ut det och lägg det på fikabordet!

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet?

Vill du få framtida nyhetsbrev direkt i mailen? Skicka då ett meddelande till Kajsa Jernqvist, näringslivsutvecklare, Lilla Edets kommun, kajsa.jernqvist@lillaedet.se

Välkommen att själv också komma med förslag till intressanta saker att ta upp i nyhetsbrevet!

En del av Näringslivsveckan

Nyheten är en del av Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus. Näringslivsveckan pågår mellan 2-6 oktober. Läs mer om Näringslivsveckan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt