Peter Almgren ny sektorchef för sektor socialtjänst

Man i närbild

Peter Almgren blir ny sektorchef för sektor socialtjänst i Lilla Edets kommun. Peter har en bakgrund som socionom och erfarenhet från olika ledande roller. Han arbetar idag som verksamhetschef för en samlad myndighetsutövning inom individ- och familjeomsorgen, funktionsstöd och äldreomsorgen i Kungälvs kommun. Peter Almgren tillträder tjänsten 15 januari.

Zara Blidevik, ordförande i socialnämnden är mycket nöjd med rekryteringen:

– Jag ser så fram emot att få hälsa Peter officiellt välkommen till oss här i Lilla Edet när han börjar i januari. Han har en väldigt bred kompetensprofil och har bra förståelse och förankring i de utmaningar vår kommun och socialtjänsten står inför. Det här kommer att bli kanon och jag är extra glad för hur starkt han förmedlat att han vill arbeta i just vår kommun.

Peter Almgren ser fram emot sitt nya uppdrag:

– Jag är glad och tacksam för det förtroende jag fått i egenskap som ny sektorschef för sektor socialtjänst i Lilla Edets kommun. Jag ser fram emot att få bidra till en kvalitativ och hållbar verksamhet för Lilla Edets kommuns invånare. Mitt intryck av Lilla Edet är mycket positivt och jag ser med spänning fram emot att påbörja mitt arbete i januari 2024 tillsammans med kommunledningen, socialnämnden och mina medarbetare.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Peter! Peter är en erfaren ledare med bred kompetens och som har ett stort engagemang för utvecklingsfrågor. Jag värdesätter också Peters vilja att arbeta tillsammans i samverkan med andra kommunala verksamheter och samhällsinstanser för att skapa de allra bästa förutsättningar för vår organisation, säger kommunchef Elisabeth Linderoth.

Peter Almgren börjar sin anställning 15 januari.

Vi hälsar Peter varmt välkommen till Lilla Edets kommun!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Kommun och politik

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt