OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Nyhetsbrevet Näringsliv, november

Blå bakgrund med ett tecknat kuvert med symbolen snabel-a på. Ovanpå kuvertet sitter en tecknad man med grön tröja och en megafon i handen.

Denna gång kan du läsa om gåvobeviset som Lilla Edets kommun och Edethus ger i julgåva till sina anställda i år och inbjudan till julmarknad i Lilla Edet 3 december.

Läs också vad som hände under Näringslivsveckan, om e-tjänsten intresseanmälan verksamhetsmark och Näringslivsdagen som besöktes av Ellbo Åkeri och Glimt Arkitektur tillsammans med Edethus och Lilla Edets kommun.

Missa heller inte att läsa om företagsbesök hos Yogalabbet, 24SJU Hjärtum, Lengroths Spel & Café, Nytida, Svensk Fastighetsförmedling och LV Marinteknik.

Passa även på att anmäla dig till Svenskt Näringslivs lunchmöte om företagsklimatet i Lilla Edets kommun 12 december! Få även boktips, information om upphandlingar och nya företag.

Gott och blandat och en bra information till dig som driver företag i Lilla Edets kommun, helt enkelt!

Skriv gärna ut det och lägg det på fikabordet!

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet?

Vill du få framtida nyhetsbrev direkt i mailen? Skicka då ett mail till Kajsa Jernqvist, näringslivsutvecklare, Lilla Edets kommun, kajsa.jernqvist@lillaedet.se

Välkommen att själv också komma med förslag till intressanta saker att ta upp i nyhetsbrevet!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Ukrainas flagga
  • Ukrainas flagga

  • Är du från Ukraina?

    Från och med 1 juli 2024 gäller nya regler gällande rätten att få svenskt personnummer. Vill du veta vad det innebär för dig som bor i Lilla...
  • En kille och tjej i halvbild utomhus.