Nu kan du snart gå på bio i Lilla Edet igen – Edet Bio slår upp portarna i Kulturhuset Eden

En man sitter i en biosalong. I bakgrunden tomma biografstolar.

Peter Gustafsson öppnar inom kort Edet Bio i kulturhuset Eden, Lilla Edet.

Inom kort slår Edet Bio upp portarna till biosalongen i Kulturhuset Eden i Lilla Edet. Premiärfilmen visas 22 december och filmen är barnfilmen Änder!

Det planeras för bioprogram på onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar och filmerna som kommer att visas är alla större biopremiärer, både för en vuxen publik och för barn. Under jul- och nyårshelgerna planeras extra många föreställningar med bland annat Wonka, Aquaman and the lost kingdom, Hammarskjöld, Ett sista race och Bamse och världens minsta äventyr med flera.

Självklart kommer det gå att köpa popcorn, godis och läsk i anslutning till filmvisningarna – precis som det ska vara för att få till den rätta biokänslan.

Ägaren till Edet Bio heter Peter Gustafsson och driver flera biografsalonger på västkusten, bland annat i Kungälv och Stenungsund.

— Biografsalongen i Lilla Edet har ett fantastiskt ljud! Ljudet ska fylla hela salongen utan att vara för högt och basen ska kännas i magen och fötterna. Så är det i biosalongen i Lilla Edet, säger Peter Gustafsson.

Bioprogram och biljettköp

Bioprogrammet och biljettbokning hittar du på biografens webbplats edetbio.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Varje veckas kommande filmer presenteras på måndagar.

Inom kort kan du också börja följa biografen i Lilla Edet på Facebook, sök på Edetbio.

Edet Bio berikar kulturutbudet

Marit Foss Fredriksson, kulturchef i Lilla Edets kommun, är glad över att det åter snart går att se biofilm i vår kommun:

— Vi är jätteglada över att vi åter igen kan visa bio i kulturhuset Eden. Det är berikande för invånarna i och utanför Lilla Edet att ha möjlighet att ta del av den mångfald av kulturaktiviteter som erbjuds i Lilla Edets kommun.

Öppen för önskemål om filmvisningar

Önskar du ha filmvisning av en viss film en viss tid? Då är du välkommen att kontakta Edet Bio för att samtala om möjligheterna. Kontaktuppgifter hittar du på Edet Bios webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet

  • Kommunfullmäktiges sammanträde 7 maj

    I kommunfullmäktige fattas beslut som du som kommuninvånare garanterat märker av i ditt dagliga liv. Tisdag 7 maj kl. 18.00 har Lilla Edets ...
  • Rosa blomma
  • Visionsbild visar hur en triangelformad sluss i Lilla Edet kan komma att utformas.