Lediga tomter

Lilla Edets kommun har byggklara tomter för småhus i trevliga och natursköna områden. Just nu finns en ledig tomt på Ström.

Är du intresserad av en tomt har du möjlighet att boka en personlig tomtvisning. På visningen får du mer information om tomterna, hur det ser ut med pendlingsmöjligheterna där du vill bo, barnomsorg och skola samt vad du kan uppleva och göra i kommunen.

I Lödöse har du nära till allt. Det är gång- och cykelavstånd till skola, idrottsanläggningar, livsmedelsbutik, matställen, museum, bibliotek, natur och pendelstation för regiontåg.

För närvarande finns ingen kommunal tomt till försäljning i Lödöse. Arbete med att ta fram en ny detaljplan för området Norra Gossagården pågår. Det blir ett bostadsområde med cirka 110 nya bostäder i form av småhus, radhus och en ny skola.

Södra Stallgärdet ligger i Lilla Edet på västra sidan av Göta älv, på Ström. Här finns förskola och skola, rekreationsområde och promenadavstånd till Lilla Edets centrum via en gångbro över Göta älv. På Södra Stallgärdet i Ström kan du köpa tomt och bygga hus i egen regi.
Tomtpriset är exklusive anslutningsavgifter.

Lediga tomter, Södra Stallgärdet

Fastighet

Adress

Areal kvm

Köpeskilling

Ström 1:200

Ryttmästaregatan 7

1164

475 000

Lediga tomter Södra Stallgärdet

Ljunghedsvägen ligger i utkanten av Hjärtum bara en kort bit från Göta älv. På gång- och cykelavstånd ligger Hjärtums förskola och i närområdet runt skolan finns många möjligheter till naturstudier och naturupplevelser.

För närvarande finns ingen kommunal tomt till försäljning i Hjärtum.

Nygård ligger drygt 4 km från Lödöse centrum och cirka 7 km från Lödöse pendelstation. Från stationen tar du dig med tåg till Göteborg på 25 minuter och till Trollhättan på 13 minuter.

För närvarande finns ingen kommunal tomt till försäljning i Nygård.

Senast uppdaterad:

Hjälpte innehållet på den här sidan dig?