OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Föräldracafé – för dig med barn årskurs F-9 eller gymnasiet

Två pojkar i skolåldern gör busiga grimaser.

Välkommen till föräldracafé onsdag 30 november, drop-in i Kulturhuset Eden mellan kl. 17:00-19.30. Föräldracaféet vänder sig till dig som har barn i skolåldern; årskurs F-9 eller gymnasieungdomar.

Familjelivet är härligt men innebär även utmaningar som inte alltid är så enkla. I alla familjer förekommer bråk och konflikter och i perioder är det extra tufft. Samtidigt är det få saker som är viktigare än relationen med våra barn - därför kan det vara skönt att veta att det finns hjälp att få.

Behöver du inspiration i att stärka ditt barns självkänsla? Vill du dela dina erfarenheter kring föräldraskap och familjeliv med andra? Kom och möt oss över en fika! Vi finns på plats för att stärka dig i föräldraskapet.

Möt olika professioner som arbetar kring ditt barn

Under kvällen kan du möta flera professioner som arbetar kring ditt barn i skolan. Du får också mer information om ABC-föräldrautbildningar och annat stöd till familjer som du kan få via kommunen.

Ungdomsmottagningen, Polisen, Mini-Maria och Medpro UPH (Ungas Psykiska Hälsa) finns bland andra också på plats för att berätta om hur de arbetar för ungdomar.

Läs mer och se alla aktörer som medverkar under kvällen.

Varmt välkommen!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Omsorg och hjälp

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • Översiktsvy som visar byggnader, buskar och vatten.
  • Midsommarstång mot blå himmel