Företagsbesök hos Yogalabbet

Fem personer står i en yogalokal. Sara i mitten håller i ett diplom.

Företagsbesök hos Yogalabbet. Från vänster: Elisabeth Linderoth, kommunchef, Frej Dristig, kommunalråd, Sara Boye, Yogalabbet, Julia Färjhage, kommunalråd, Ylva Laudon, handelsutvecklare.

Under näringslivsveckan fick Sara Boye som driver Yogalabbet besök av kommunalråd, kommunchef och Företagscentrum.

Yogalabbet som ligger i Lödöse slog upp portarna för bara sex veckor sedan. Yogastudion drivs av Sara Boye, som är relativt nyinflyttad i Lödöse.

— Jag trivs så gott här i Lödöse och har fått ett fint gensvar och många bokningar till mina kurser och även till events. Det är verkligen jättekul! Nu ska jag bara få upp en fasadskylt på huset också, säger Sara.

Det finns några andra företag i huset på Skeppsbyggaregatan 9, men Yogalabbet huserar än så länge själv i sin korridor, och det är lugnt och tyst i lokalerna. Den lokal Sara hyr är trevligt inredd i ljusa färger och mjuka yogamattor täcker golvet. Hon har också inrett med gardiner, ljuslyktor, tavlor på väggarna, blommor och några få orientinspirerade möbler längs väggarna. Atmosfären andas lugn och harmoni.

Inriktning global yoga

Sara är utbildad och certifierad inom global yoga, en universell yoga där fokus ligger på det fysiska, men som samtidigt stärker psyket mentalt och emotionellt. Tekniker från öst och väst blandas och inspirationen hämtas från olika typer av yogaformer.

Global yoga är mångsidig och är bra både för den som har ett stillasittande jobb, utsätts för mycket stress, behöver läka en skada eller vill öva upp sin balans.

— Yogan ger dig kort och gott både mentala verktyg som behövs i vardagen och stärker och tränar kroppen, berättar Sara.

Driver företaget på deltid

Sara driver Yogalabbet på deltid och har i dagsläget verksamhet i Lödöse bara vissa dagar, främst fredagar och söndagar. Till vardags arbetar Sara inom HR.

— Vi får se vad som händer framåt, men det är klart jag vill utveckla mitt företag mer och syssla med yoga även i framtiden.

Vi önskar Sara och Yogalabbet lycka till!

Läs mer om Yogalabbet på företagets webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En del av Näringslivsveckan

För att förstå företagarnas villkor och vardag genomför politiker och tjänstemän besök ute hos företag. Under Näringslivsveckan uppmärksammar vi företag som tjänstepersoner, Företagscentrum och kommunalråd besökt. Vill ditt företag också ta emot företagsbesök? Läs mer och anmäl ert intresse!

Nyheten är en del av Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus. Näringslivsveckan pågår mellan 2-6 oktober. Läs mer om Näringslivsveckan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt