Öppet hus - samråd om nya slussen i Lilla Edet

Visionsbild visar hur en triangelformad sluss i Lilla Edet kan komma att utformas.

Visionsbild: Trafikverket

Under perioden tisdag 7 maj och söndag 2 juni bjuder Trafikverket in till samråd om nya slussen i Lilla Edet. Tisdag 14 maj och onsdag 15 maj kommer Trafikverket att finnas på plats i Kulturhuset Eden i Lilla Edet kl. 17-19 för att berätta om slussplanerna och svara på frågor. Även representanter från Lilla Edets kommun kommer finnas på plats.

Ta del av samrådsunderlag, lämna synpunkter och få svar på dina frågor om slussen i Lilla Edet på Trafikverkets webbplats: Lilla Edet - www.trafikverket.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Trafik och infrastruktur

Kontakt

Senaste nyheterna

  • återvinningssymbol
  • Eld utomhus
  • Tre glada tjejer sitter på en parkbänk. I bakgrunden tulpaner.