Förskolor

Det finns tio kommunala förskolor i Lilla Edets kommun. Här kan du läsa mer om varje förskola. Du hittar även kontaktuppgifter till respektive förskola.

Sommaröppen förskola vecka 28-31

Sommaren 2024 håller de kommunala förskolorna stängt under vecka 28-31. Sommaröppen verksamhet erbjuds på Solgatans förskola samt på Nygårds förskola.

Vi kan inte garantera att det kommer att finnas ordinarie personal som arbetar på den sommaröppna förskolan, men vi ska göra vårt bästa för att ditt barn ska känna sig tryggt och trivas.

Vem har rätt till plats?

Barn som har en placering på en kommunal förskola och vars vårdnadshavare arbetar eller studerar under dessa veckor har rätt till plats vid sommaröppen förskola. Alla barn bör ha rätt till fyra veckors sammanhängande ledighet under året.

Registrera sommarschema senast 15 april

Har ni behov av sommaröppen förskola? Glöm då inte att registrera ditt barns schema i Edlevo-appen senast 15 april.

Fristående förskolor

Nya Skolan har förskola i centrala Lilla Edet. Ströms Slott har förskoleverksamhet på Ström och driver även familjedaghem (dagbarnvårdare). Naturmonterssori Väst har förskola i Lödöse. Ekolek Barnomsorg erbjuder dagbarnvårdare.

Nya Skolan, Ströms Slott, Naturmontessori Väst och Ekolek Barnomsorg har egen barnomsorgskö och anmälan görs direkt till dem.

Senast uppdaterad:

Hjälpte innehållet på den här sidan dig?